Jom serbu!! Artis popular meriahkan Festival GT Asia & Bazar Selebriti 2019

BUAT peminat sukan permotoran, jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan secara eksklusif perlumbaan kereta di Festival GT Asia yang akan berlangsung di Litar Antarabangsa, Sepang pada 15 hingga 17 Mac depan. Bukan sekadar acara perlumbaan kereta, pelbagai lagi aktiviti menarik dianjurkan antaranya bazar selebriti di mana pengunjung boleh bertemu artis popular tanah air. Menurut Pengarah Eksekutif […]

Teruskan membaca

Suruh pergi ujibakat, tapi akhirnya ‘instafamous’ yang dapat berlakon – Akim Nordin

BAKAT baharu Akim Nordin berkata memiliki raut wajah menarik bukanlah tiket mudah untuk bergelar seorang pelakon. Akim atau nama sebenar Muhamad Hakim Nordin, 23, memberitahu dia kerap menyertai pelbagai ujibakat namun masih sukar menerima tawaran lakonan. “Bagi saya, semuanya berbalik kepada rezeki… handsome macam mana kita, cantik macam mana orang tu… kalau tak ada rezeki… […]

Teruskan membaca

Akhirnya Aiman Tino bersuara… mahu ambil tindakan jika ada terus sebarkan isu video lucah miripnya

PENYANYI Aiman Tino akhirnya mengeluarkan kenyataan berhubung isu video lucah dipercayai miripnya di laman sosial. Menerusi instagramnya, Aiman memberitahu dia dan pihak pengurusan sedang memuktamadkan jalan terbaik bagi memastikan isu ini dapat diselesaikan dengan segera dan tidak berlarutan. Dalam pada itu, dia berharap isu ini tidak dipanjangkan lagi dan tindakan undang-undang akan diambil jika ada […]

Teruskan membaca

Azhan Rani minta gugurkan pencalonan kalau soal rupa lagi utama

PELAKON Azhan Rani tidak teragak-agak untuk menggugurkan percalonannya di Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL2019) jika soal rupa masih menjadi taruhan dalam kalangan penggiat seni. Menerusi posting di instagram miliknya, Azhan Rani meluahkan tentang isu mengenai pencarian wajah DFKL yang lebih mengutamakan paras rupa. Azhan yang merupakan pelakon drama popular Nur menyifatkan kenyataan yang dikeluarkan […]

Teruskan membaca

Sharul Kamal fikir nak buat sesuatu untuk kekal relevan

PENYANYI Sharul Kamal mendedahkan dia perlu lebih kreatif untuk kekal relevan dalam industri seni tanah air. Sharul atau nama sebenar Muhammad Sharul Amin Kamarozaman, 22, berasakan dia harus mencari identiti sendiri untuk terus bersaing dengan bakat-bakat baharu. “Saya kena buat sesuatu yang boleh buatkan orang kenal saya sebagai Sharul Kamal dan bukan orang lain. “Artis […]

Teruskan membaca

Aryan Naim sahut cabaran ibu, mahu bangkit selepas ditipu

PESERTA Mr Planet Nation Malaysia 2019, Aryan Naim berkata pembabitannya dalam program pencarian bakat baharu ini adalah demi menyahut cabaran ibunya yang mahu dia menjadi seorang anak seni berjaya dalam masa lima tahun. Naim atau nama sebenar Muhammad Naim Zamri, 22, berkata ibunya Noraishah Mohd Nor mahu dia membuktikan kemampuan diri dan jika gagal dalam […]

Teruskan membaca

“Dosa pahala antara saya dengan tuhan!” – Emma Maembong akhirnya buka tudung!

SETELAH tular foto tidak bertudung, akhirnya pelakon Emma Maembong mengesahkan dirinya tidak lagi bertudung sejak tiga hari lalu. Menerusi temubual eksklusif bersama BH Online, Emma berkata keputusan dan tindakan dilakukannya itu bukanlah contoh yang baik dan tiada kaitan dengan kontroversi melanda dirinya, baru-baru ini. Menurut Emma atau nama sebenarnya Fatimah Rohani Ismail, 27, imannya masih […]

Teruskan membaca

Video Gadis Iras Juara Dewi Remaja Sedang Asyik Berparti Tular

BARU sahaja merangkul gelaran Juara Dewi Remaja 2018/2019, nama Haneesya Hanee terpalit dengan kontroversi liar apabila tersebar video pendek memperlihatkan dia sedang berparti sakan dengan teman-teman di kelab malam. Video yang mula viral di laman sosial itu memaparkan secara jelas aksi gadis tersebut sedang berhibur sambil memegang segelas air dipercayai minuman keras. Namun, tidak dapat […]

Teruskan membaca

Nelydia Senrose tarik diri drama ‘Nur 2’, pengarah pening cari pengganti!

PELAKON Nelydia Senrose menarik diri pada saat-saat akhir daripada membintangi drama sekuel popular Nur  yang dijangka menjalani penggambaran awal Januari depan. Pengarahnya, Shahrul Ezad memberitahu Nelydia yang sepatutnya memegang watak sebagai Juita membuat keputusan itu selepas berbincang dengan keluarganya dan mereka tidak bersetuju dia membawa peranan itu yang berat. Keputusan dibuat Nelydia itu ketika dia […]

Teruskan membaca

Adik Zahra dah takder… Nabila Razali kongsi kesedihan.

SEBELUM ini penyanyi Nabila Razali pernah memuat naik video tentang adik Syafiyah Nur Zahra Mohd Faizal yang menghidap kanser mata dan mempunyai ketumbuhan dalam otak. Hari ini, penyanyi yang popular menerusi lagi Pematah Hati mengabadikan rasa kesedihan di laman instagramnya. “Innalillahiwainnailaihirojiun… Adik Zahra dah takde guys… sama-sama kita tolong sedekahkan Al-Fatihah ya… “, tulisnya. Rata-rata […]

Teruskan membaca